

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Луди миди, мидена супа, миди по моряшки и миди по бургаШки са само част от вкусните изкушения, които ви очакват
Деликатесната черноморска мида е любим и традиционен продукт в местната кухня
Месеци по-късно той продължава да мами хората
Продуктите, използвани в кухнята са с най-високо качество
Ресторантьорският бранш може и трябва от всяка негативна ситуация да мотивира креативност, за да стане по-гъвкав, убеден е дългогодишният предприемач Юлиян Георгиев
Най-голям е делът на регистрираните със средно образование - 48,6%, следван от тези с основно и по-ниско образование -30% и висше образование 21,4%
В събота 16-ти май едно от любимите места на бургазлии ще ги посрещне отново
Клиенти почти няма, сервитьорки и бармани кибичат с часове и чакат посетители
Има 1 нов заразен с коронавирус бургазлия, настанен е за лечение в столично здравно заведение
Затягат контрола в домовете за стари хора и приюта за бездомни хора в Бургас